Geniet van de zon én van korting! 10% voordeel op onze zonnebrandproducten met de code ‘SUN10’. Shop nu!

Leuk dat je langskomt bij Het Groenhuis!
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veelgestelde vragen op een rijtje

Klantenservice

Moet ik me registeren op de website?

Je hoeft je niet te registreren. Door persoonlijke gegevens te registreren, wordt het bestelproces wel eenvoudiger.

Wanneer je je voor de eerste keer aanmeldt en registreert bij onze site, kun je jouw accountinformatiepagina aanmaken met daarin contact- en bezorginformatie. We slaan zelf geen creditcard-gegevens op. Eenmaal ingevoerd, worden gegevens opgeslagen in jouw account en hoef je ze niet opnieuw in te voeren wanneer je een volgende bestelling plaatst.

  • Je kunt jouw bestelgeschiedenis volgen.
  • Je kunt op elk gewenst moment toegang krijgen tot accountgegevens en die accountgegevens bewerken.
  • Je kunt abonnementen bijwerken.

Het Groenhuis verzendt online bestellingen via de webshop naar een geselecteerd aantal landen. Verzending is nu mogelijk naar adressen in Nederland en België. Neem contact op met ons voor aankopen buiten de Europese Unie of naar landen die hier niet worden vermeld.

Je kunt een product altijd retourneren, mits je dit binnen 14 dagen na ontvangst doet (de “wachttermijn”) (en, indien van toepassing, alleen als het product nog verzegeld is). Stuur een e-mail naar info@hetgroenhuis om producten te retourneren. Na bevestiging door ons dien je het product binnen 5 dagen terug te sturen. We zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw geretourneerde product volledig terugbetalen.

Kosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening.

Tijdens de terugtrekkingsperiode moet je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Je verwijdert alleen de verpakking als je er zeker van bent dat je het product wilt gebruiken.

Het Groenhuis gebruikt jouw e-mailadres als identificatiemiddel, omdat dit voor jou volledig uniek is. We sturen per e-mail informatie over de status van je bestelling en schoonheidstips, speciale aanbiedingen en meer indien aangegeven.

Neem bij vragen gerust contact met ons op via info@hetgroenhuis.nl. Let op: wij doen er alles aan om je snel te helpen. Over het algemeen reageren we tussen 08.30 uur en 18.00 uur van maandag tot vrijdag.

Adressen in Nederland: DHL (€5,95), PostNL (€6,95). Er lopen op het moment geen acties voor gratis verzending.

Via onze betalingspartner Mollie is het mogelijk om veilig online te betalen. Betaalmethoden zijn onder andere PayPal, iDeal en CreditCard (Mastercard, Visa en Maestro).

We zetten ons in om jouw bestelling binnen drie werkdagen te verwerken en te verzenden. Afhankelijk van de vervoerder heb je jouw pakket binnen twee a drie dagen binnen.

Over onze producten

Welke producten zijn veganistisch?

Veel producten uit ons aanbod zijn veganistisch. Bekijk vooral de beschrijving van het product als je overweegt dit te kopen.

Ieder product is op een unieke wijze geformuleerd. Als je een gevoelige huid hebt, raden we aan om elk product vóór gebruik op een klein stukje huid te testen om er zeker van te zijn dat een bepaald product geschikt is voor je. Lees altijd goed de bijsluiter van een verzorgingsproducten en raadpleeg bij twijfel voor gebruik een specialist of huisarts. 

Wij cureren ons aanbod met zorg en zoeken contact met merken die een steentje bijdragen aan het vergroenen van productieprocessen, het gebruik van duurzame ingrediënten en de impact op mens en milieu. Onze filosofie is om jou een plek te bieden om die merken te vinden en jou te helpen deze merken te leren kennen.

Onze merken

Na regen...

komt 10% korting

Bereid je voor op mooi weer en sla nu je zonnebrand in! Gebruik de code ‘SUN10’ en ontvang korting op ons hele zonnebrandassortiment.